Informationsbrev augusti nr 2

 BRF Valsjöterrassen - Informationsbrev - augusti 2022 nr 2
Informationsbrev augusti månad - VIKTIGT
Hej medlemmar i Brf Valsjöterrassen!
Kodumaja - garantiåtgärder
Den tidigare sammanställning som styrelsen begärde in för att kunna skapa ett gemensamt underlag till Kodumaja har ändrats. Vi har heller inte fått in allas underlag. Kodumaja önskar att vi medlemmar fyller i en enskild anmälan om de fel som behöver åtgärdas i en separat blankett. Denna blankett finns på föreningens hemsida. Viktigt att ALLA medlemmar tar ansvar och fyller i blanketten och följer instruktionerna kring hur man går tillväga för att genomföra anmälan.
Utöver ovanstående, så har vi som sagt en pågående dialog med Kodumaja om när de ska komma och åtgärda de förråd som läcker in vatten pga hög kondens ansamling.
Vi har även upptäckt att några varmvattenberedare läcker alldeles för mycket vatten, vilket påverkar såväl vatten som el-förbrukningen. Detta är naturligtvis något som styrelsen behöver undersöka vidare och vi har därmed tagit beslut om att göra en egenkontroll i flera hushåll för att kunna lämna över ett besked/underlag om läckaget till Kodumaja. Ett ärende som vi redan har en dialog kring tillsammans med Kodumaja.
Regler kring byggnation
ALLA bostadsrättsinnehavare måste komma in med ansökan för att kunna genomföra ombyggnationer. Blankett för detta finns på hemsidan. Alla som byggt utan styrelsens tillstånd kommer att kontaktas för att vidta åtgärder i enlighet med föreningens regler och kommunens riktlinjer för byggregler. Därmed behöver de som inte sökt tillstånd för sin utbyggnad eller ombyggnad att göra detta omgående.
Extrastämman den 14 september
På föreningens hemsida finns de reviderade stadgarna och dessa behöver ni ta del av inför stämman, då vi kommer att ta beslut om dessa ändringar. Kallelsen till extrastämman har ni fått idag, den 31 augusti.
Vänliga hälsningar
Styrelsen för Brf Valsjöterrassen